GRAVITACIJA LIVE!

Gravitacija LIVE! je oder  Digitalnega središča Slovenije v živo prinesla dogajanje in pogovore iz studia in njegovega zakulisja.

Na šestih mesečnih Gravitacija LIVE! pogovorih, ki so izšli tako v video kot tudi v obliki podcast epizod, sta Aleš Ugovšek in Miha Goršin gostila goste, s katerimi sta obdelovala vsebinske teme posameznega meseca. Več o posameznih epizodah si oglejte spodaj.

  Partnerji Digitalnega središča Slovenije

  Gravitacija LIVE! #6 (17. 12. 2021)

  Gost zadnje, šeste Gravitacije LIVE! je bil Christopher Coomes, ex-Amazon, ex-Google, ex-Ford, …, danes pa svetovalec direktorja BTC, s katerim smo se na začetki spustili v svet (industrjske) robotike, pristali pa v metaversu …

  Guest of the last, sixth Gravitacija LIVE! was was Christopher Coomes, ex-Amazon, ex-Google, ex-Ford … and today an advisor for innovation programs to the CEO of BTC. The discussion started with robotics and ended up in metaverse  …

   Gravitacija LIVE! #5 (22. 11. 2021)

   Gost pete Gravitacije LIVE! je bil Valter Leban, član uprave Kolektor Group, s katerim smo iskreno in odprto govorili o digitalni preobrazbi podjetja.

    Gravitacija LIVE! #4 (20. 10. 2021)

    Gost četrte Gravitacije LIVE!, v kateri smo govorili o kibernetski varnosti, je bil Dalibor Vukovič, produktni vodja pri Telekomu Slovenije, certificiran etični heker in specialist za kibernetsko varnost.

     Gravitacija LIVE! #3 (29. 9. 2021)

     Gost tretje Gravitacije LIVE! je bil Boris Cergol, vodja umetne inteligence v podjetju Endava, s katerim smo se pogovajali o obetih umetne inteligence.

     Gravitacija LIVE! #2 (18. 8. 2021)

     Gosta druge Gravitacije LIVE! sta bila Matej Štefančič, direktor podjetja Efos in Sergej Krajnc, direktor podjetja Termodron, s katerima je pogovor tekel o natančnih, naprednih, pametnih in avtomatiziranih rešitvah v kmetijstvu.

     Gravitacija LIVE! #1 (20. 7. 2021)

     Gost premierne Gravitacije LIVE! je bil Janez Križan, vodja za razvoj poslovnih modelov in inovacij v AMZS, s katerim je pogovor tekel o pametnih mestih in skupnostih.